Velkommen til Skolen på la Cours Vej

Irene Nitzsch Møller Hastrup

Irene Nitzsch Møller Hastrup den 25-05-2016
    FCK’s Danske fodboldmestre modtages på Frederiksberg Rådhusplads
    FCK har igen vundet det danske fodboldmesterskab, og det skal traditionen tro fejres på Frederiksberg.
    Derfor inviteres alle børn, unge og forældre til at deltage i modtagelse af mestrene. Viceborgmester Morten Jung står klar på Rådhuspladsen til, sammen med jer, at hylde  FCK’s spillerne.
    fredag den 27. maj kl. 16.15 på Frederiksberg Rådhusplads
    Det bliver muligt at få autografer og få taget billeder sammen med spillerne fra FCK, og der vil være lidt koldt at læske sig på.
    Så kom og mød FCK-spillerne og vær med til at skabe en rigtig festlig eftermiddag.

Hanne Quistgaard den 09-03-2015
    Kære forældre

Hvis I har problemer med at komme på forældreintra, så skriv venligst en mail til skolens kontor på skolenlacoursvej@frederiksberg.dk. Hvis I har glemt adgangskode, så tryk på "glemt adgangskode" på forældreintras login side. Dette kan kun lade sig gøre, hvis man har indtastet sin emailadresse.

Kontoret
  • 03-06-2016