☎︎ Tandklinikken for børn og unge

Skolen på la Cours Vej
La Cours Vej 2
2000 Frederiksberg

E-mail: Send sikker digital post til Tandklinikken Skolen på la Cours Vej

Tandlæge: Søren Rindal

Tandplejer: Bente Aasmul

Klinikassistent: Britt Jensen

Åbningstider: Mandag til fredag fra 08.00 - 15.00

Hvis klinikken ekstraordinært skulle være lukket henvises i første omgang til at kontakte tandklinikken på Lindevangskolen, tlf: 38 21 02 70 kl. 8-15. Lukket fredag. Ellers henvises til Tandplejens administration ved Rådhuset tlf: 38 21 02 00.

På tandklinikken behandler vi børn mellem ca. 3 og 18 år. Ud over skolens børn bosat i kommunen kommer her også en del småbørn samt unge under 18 år, som tidligere har gået på skolen. Vi lægger vægt på smertefri behandling og respekt for det enkelte barns individuelle behov.

For yderligere oplysninger om Tandplejen for børn og unge henvises til kommunens hjemmeside: www.frederiksberg.dk/tandplejen

Book tider/ læs dit barns tandjournal på www.tandplejen.frederiksberg.dk

Husk! At tegne en ulykkesforsikring, der dækker tandskader, på dit barn

Tandplejen holder til i huset i gården

OBS!

Pga. arbejde ved stolen er vi ikke altid i stand til at besvare telefonen; men vi modtager gerne besked på vores telefonsvarer med angivelse af navn og telefonnummer, så vi kan ringe op senere. Vore telefonsvarer starter desværre først efter 8 ringninger, og det kan der ikke umiddelbart ændres ved. Vi beder om jeres tålmodighed og forståelse herfor.