Lån af lokaler

Lokaleudlejningsregler for eksterne brugere

henhold til Frederiksberg Kommunes lokaleudlånsregler kan man mod betaling af et beløb til dækning af ekstraudgifter i forbindelse med åbning/aflåsning af lokaler, rengøring m.m. leje lokalerne udenfor den ordinære åbningstid.

Den ordinære åbningstid er som følger:
I perioden fra den 1. september til og med den 31. maj er åbningstiden på mandage til og med torsdage fra kl. 07.00-22.00, fredage fra kl. 07.00–17.30

I perioden fra den 1. juni til og med den 31. august er åbningstiden på mandage til og med fredage fra kl. 07.00–17.30. Juli måned undtaget.

Taksterne følger de regler, som er vedtaget af Frederiksberg Kommune.
  • Hvis der er forældrearrangementer uden for skolens åbningstid, skal der skal ikke betales lokaleleje, uanset om der er en lærer med eller ej.
  • Hvis der er forældrearrangementer i skolens åbningstid med lærer, skal der heller ikke betales  lokaleleje.

Når lokalerne på Beringsvej udlejes, vil der blive udleveret en ”rengøringskasse” hvori der ligger en vejledning, som beskriver hvad der skal gøres. Kassen udleveres af Teknisk Serviceleder Claus Westerberg (tlf. 2898 0694). Såfremt der er behov for et nøglekort opkræves et depositum på 50,00,- kr.

Senest opdateret 3. maj 2015

Udeareal særligt tilegnet udskolingen